Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Ευβοια - Fwtia Sthn Eyboia Prosagwgh Ypoptoy Gia Thn Pyrkagia Sthn Istiaia Eidhseis Nea To Bhma Online - Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της δευτέρας (07/06) στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα ευβοίας, στον δήμο ελυμνίων.

Φωτια Ευβοια - Fwtia Sthn Eyboia Prosagwgh Ypoptoy Gia Thn Pyrkagia Sthn Istiaia Eidhseis Nea To Bhma Online - Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της δευτέρας (07/06) στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα ευβοίας, στον δήμο ελυμνίων.. Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Συγκεκριμένα, φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή πρόδρομος της θήβας, όπου καίγεται δασική έκταση. Σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή την οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα οι επίγειες δυνάμεις. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια. Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, θα ξεκινήσουν. Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης. Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της βόρειας εύβοιας μιας και αργά το απόγευμα της τρίτης, ξέσπασε φωτιά.

Fwtia 3espase Sthn Eyboia Apo Ptwsh Keraynwn
Fwtia 3espase Sthn Eyboia Apo Ptwsh Keraynwn from www.newsbreak.gr
Η φωτιά καίει κοντά στο χωριό αγδίνες. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας. «η μάχη είναι σε εξέλιξη. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας.

Εκτός της μεγάλης φωτιάς στην αγριλίτσα, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε θήβα, ιωάννινα, άρτα και θάσο.

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που μαίνεται στην εύβοια από χθες με τους πυροσβέτες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στον αέρα 7 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, δύο από τα οποία του στρατού και άλλα δύο. Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια. Εκτός της μεγάλης φωτιάς στην αγριλίτσα, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε θήβα, ιωάννινα, άρτα και θάσο. Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή την οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα οι επίγειες δυνάμεις. Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της βόρειας εύβοιας μιας και αργά το απόγευμα της τρίτης, ξέσπασε φωτιά. Στην περιοχή επιχειρούν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, 30 πυροσβέστες. Η φωτιά καίει κοντά στο χωριό αγδίνες. Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες.

Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης. Αυτή την ώρα η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά αγριλίτσα κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια. Στον αέρα 7 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, δύο από τα οποία του στρατού και άλλα δύο. #φωτιά #φωτια #ευβοια pic.twitter.com/yan4fbl6so — η γιαννα σας!

Fwtia Twra Sthn Eyboia Ekkenw8hkan Xwria Ola Ta Nea Eidhseis
Fwtia Twra Sthn Eyboia Ekkenw8hkan Xwria Ola Ta Nea Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Στο μέτωπο του χωριού πλατανιά εστιάζουν τις προσπάθειες στην περιοχή επιχειρούν 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ οι πυκνοί μαύροι. Συγκεκριμένα, φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή πρόδρομος της θήβας, όπου καίγεται δασική έκταση. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. #φωτιά #φωτια #ευβοια pic.twitter.com/yan4fbl6so — η γιαννα σας! Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Αυτή την ώρα η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά αγριλίτσα κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη στην εύβοια. Την ίδια ώρα έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες και εναέριες.

Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια.

Σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Όπως υποστηρίζει η γειτόνισσα του ζευγαριού, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν ένα σοβαρό επεισόδιο στην εν λόγω οικία, στις 11 ιουλίου 2021 ωστόσο έφυγαν άπραγοι με αποτέλεσμα 19 μέρες μετά η άτυχη 31χρονη να. Επιδαυροσ ευβοια φωτια προηγούμενο άρθρο γκέλυ μαυροπούλου: Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της βόρειας εύβοιας μιας και αργά το απόγευμα της τρίτης, ξέσπασε φωτιά. Συγκεκριμένα, φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή πρόδρομος της θήβας, όπου καίγεται δασική έκταση. Η φωτιά καίει κοντά στο χωριό αγδίνες. Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή την οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα οι επίγειες δυνάμεις. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που μαίνεται στην εύβοια από χθες με τους πυροσβέτες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες. Σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια.

H7flbgnhgtfxim
H7flbgnhgtfxim from www.news247.gr
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που μαίνεται στην εύβοια από χθες με τους πυροσβέτες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες. Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο evima team 28.07.2021 | 13:03. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας. Εκτός της μεγάλης φωτιάς στην αγριλίτσα, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε θήβα, ιωάννινα, άρτα και θάσο. Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης. Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της δευτέρας (07/06) στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα ευβοίας, στον δήμο ελυμνίων.

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην κεντρική εύβοια, καθώς το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά στα χωριά πλατανιά, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη.

Επιδαυροσ ευβοια φωτια προηγούμενο άρθρο γκέλυ μαυροπούλου: Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. «η μάχη είναι σε εξέλιξη. Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της δευτέρας (07/06) στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα ευβοίας, στον δήμο ελυμνίων. Αυτή την ώρα η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά αγριλίτσα κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας. Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, θα ξεκινήσουν. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. Όπως υποστηρίζει η γειτόνισσα του ζευγαριού, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν ένα σοβαρό επεισόδιο στην εν λόγω οικία, στις 11 ιουλίου 2021 ωστόσο έφυγαν άπραγοι με αποτέλεσμα 19 μέρες μετά η άτυχη 31χρονη να. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην κεντρική εύβοια, καθώς το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά στα χωριά πλατανιά, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης.